Sårende

Noen ganger tenker jeg, liker noen meg? hvorfor lever jeg egentlig ? Det er tusen spørsmåler som jeg kommer aldri få svar til. Dagene mine er utrolig lange. Jeg har ikke besøk, ingen ivniterer meg til dem og hvis jeg spør dem, finner dem noen og være med andre. Vet dere hvor mye det sårer når dem går til andre før deg. Du lissm andre valget dems. Det er utrolig sårende. Jeg sjøl har opplevd det mange ganger, og har sluttet og prøve ta konakt med dem. 

Når jeg tenker hvorfor ingen skriver til meg? hvorfor spør dem ikke og komme på besøk ?  Da kjenner jeg at tåran presser. Men jeg klarer og holde dem igjen. Er så utrolig lei av og tenke sånn! Jeg vill være med andre. Være sosial!  Men det går ikke. 

Noen ganger tenker jeg er jeg like vert som alle de andre? Er jeg anneledes enn andre? Er ikke alle likevert ? ååh. Blir så irritert når jeg ikke får svar. Kommer aldri få svar. 

Ingen liker meg ! Til og med hunden er redd/liker ikke meg! Hvordan tror du det føler når du tror din egen hund ikke liker deg? menneskes bestevenn  du lissm! Hunden hater meg! 

Hjelp meg,

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits